
Bij onze workshops draait het om gezelligheid, samen genieten, relaxed sfeer, lekker eten,
authentieke gerechten, unieke beleving en
een heel erg fijne avond waarna je vol goesting vertrekt
met je leuke receptenbundel om thuis aan de slag te gaan.
Je kan je inschrijven voor een van onze geplande workshops
(zie overzicht hieronder en in de googleform hierboven)
of je boekt met je eigen groepje van minimum 5 personen een workshop (op maat of bestaand!)
Er zijn losse workshops en workshops die deel uitmaken van een reeks.
Je kan elke workshop ook apart volgen.
Mogelijke thema’s losse workshops:
Afrikaans koken op het vuur in een authentieke potjiepot
Mezze & tapas wereldwijd
Zuid-Amerikaanse streetfood
Aziatische authentieke gerechten
Heerlijk hip veganistisch
Kook jezelf vitaal de honderd in volgens de blauwe zones
Mediterraanse heerlijkheden
Koken op het kampvuur (bushcooking)
Zoete zondes uit de U.S.
De inheemse keuken uit Canada
Originele gerechten uit Oceanië
Plantaardige lekkernijen
Zoete zondes met groenten
Creoolse authentieke gerechten
Smaakvolle gerechten uit de Maya keuken
Koken met ‘superfoods’ uit de Andes
Fermenteren: kimchi
Fermenteren: kombucha
Fermenteren: gemberbier
Allergeenvrij genieten!
Improvisatiekoken
Smaakmakers uit gans de wereld!
Enzovoorts!
Mijn reeksen
Culinair de wereld rond: authentieke gerechten uit alle continenten doorspekt met reisverhalen en gegarandeerd zon op je bord!
Plantaardig genieten: heerlijke ontbijtjes, lunches, apero’s, dessertjes & avondmaaltijden
Een heerlijke en voedzame reis naar de blauwe zones: daar waar de meeste gezonde, vitale en contente honderdjarigen ronddartelen!
Grote & kleine mensjes: samen genieten van een gezellige namiddag met je kind, kleinkind, pete- of metekind, neefje, nichtje, zusje, broertje, …
PRIJZEN
Voor 1 workshop betaal je 75 euro.
Als je meer workshops boekt tegelijk betaal je 65 euro per workshop.
Voor de ‘Grote & kleine mensjes workshops’ betaal je € 40 per duo
dus voor jouw en je kind, metekind, kleinkind, broertje, zusje, petekind, neefje, nichtje, …
OVERZICHT VAN AANKOMENDE WORKSHOPS
Meer informatie vind je in de googleforms bovenaan deze pagina!!
Dinsdagavond 16/09 Lekkers uit de blauwe zones om vitaal honderd te worden – Costa Rica
Deel uit de reeks: ‘De blauwe zones’
Woensdagnamiddag 17/09: Dessertjes met zoete groentjes
Deel van de reeks ‘Grote & kleine mensjes workshop’
Een superleuke en gezellige workshop om samen
met je kind, kleinkind, neefje, nichtje, petekind, metekind, kleine zus of broer van te komen genieten
Dinsdagavond 23/09 Lekkers uit de blauwe zones om vitaal honderd te worden – Japan
Deel uit de reeks: ‘De blauwe zones’
Zaterdagnamiddag 15/11: Zelf ijs en granita’s maken om dat zomerse gevoel even terug te krijgen!
Deel van de reeks ‘Grote & kleine mensjes workshop’
Een superleuke en gezellige workshop om samen
met je kind, kleinkind, neefje, nichtje, petekind, metekind, kleine zus of broer van te komen genieten
Dinsdagavond 12/11 Fementeren – Kimchi
Een lekkere workshop waar we Kimchi bereiden en een aantal lekkere gerechten met kimchi
Donderdagavond 20/11 Lekkers uit de blauwe zones om vitaal honderd te worden – Sardinië (Italië) & Ikaria (Griekenland)
Deel uit de reeks: ‘De blauwe zones’
Maandagavond 24/11 Authentieke Afrikaanse keuken
Deel uit de reeks ‘Culinair de wereld rond’
Maandagavond 1/12: Start to fermenteren! Kombucha! Inspiratie voor de feestdagen!!
We maken samen een kombuchastarter klaar,
je krijgt heel veel praktische informatie om lekkere 2de en 3de fermentaties te maken thuis,
we gaan dieper in op smaakmakers en smaakcombinatie door middel van een blind tasting
en we maken heerlijke cocktails en mocktails klaar met kombucha!
Iedereen vertrekt naar huis met een eigen kombuchastarter en
alle kennis die nodig is om te oogsten, nieuwe te maken en lekkere brouwsels te maken!
Vrijdagavond 12/12: Heerlijke mediterrane mezze – inspiratie voor tijdens de feestdagen!
Deel uit de reeks ‘Culinair de wereld rond’
Vrijdagavond 17/01: De authentieke Creoolse keuken uit Midden-Amerika
Deel van de reeks ‘Culinair de wereld rond’
Maandagavond 26/01: Aziatische lekkernijen
Deel van de reeks ‘Culinair de wereld rond’
Hou Instagram en Facebook in het oog voor meer workshops of schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Heb je een aantal vrienden, collega’s, familieleden waarmee je graag een workshop of cursus over een kookthema wilt volgen? Contacteer me op info@puravidabymina.be voor vrijblijvende informatie.
Contacteer me voor meer informatie